ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΩΝ

 

 

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε το προϊόν. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και η απόδειξη της παραγγελίας.

Μέσα στο πακέτο που παραλάβατε θα βρείτε το έντυπο επιστροφής με τα στοιχεία της αγοράς σας και το ήδη συμπληρωμένο voucher επιστροφής της Γενική Ταχυδρομική. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

 

Πως επιστρέφετε το προϊόν;

 

1.Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία & σημειώστε το κουτάκι που αναγράφει την φράση ΠΙΣΤΩΣΗ/ΑΛΛΑΓΗ.

2.Τοποθετείστε το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.

3.Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.

4.Τοποθετείτε εξωτερικά του πακέτου το αυτόλλητο Voucher επιστροφής και δίνετε το πακέτο σας στη μεταφορική που σας παρέδωσε το προιόν.

5.Η  επιβάρυνση είναι 1,5€ για Ελλάδα &3,5€ για Κύπρο το οποίο ποσό θα προστεθεί στην αλλαγή σας και θα το πληρώσετε με την παραλαβή της, δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική επιθυμείτε εσείς, τότε δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το voucher επιστροφής που περιλαμβάνεται και θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

 

Που επιστρέφετε το προϊόν;

 

Πως θα γίνει δέσμευση/κράτηση του προϊόντος με το οποίο επιθυμείτε την αλλαγή;

Θα πρέπει να πραγματοποιήσετε καινούρια παραγγελία ακολουθώντας την ίδια διαδικασία μια κανονικής παραγγελίας με αντικαταβολή  απλώς για να γίνει αφαίρεση του ποσού/υπολοίπου που προκύπτει από τα επιστρεφόμενα είδη σας, θα πρέπει στο πεδίο ‘’Σχόλια’’ να σημειώσετε την λέξη ‘’Αλλαγή’’. Να σας ενημερώσουμε πως, το τελικό ποσό με την πίστωση δεν θα σας φανεί αυτόματα την ώρα που εκτελείτε την παραγγελία σας, θα αφαιρεθεί λογιστικά από πλευράς μας αφού γίνει η επεξεργασία της επιστροφής σας. Επίσης να σας ενημερώσουμε πως μπορείτε να κάνετε την νέα παραγγελία/κράτηση ακόμη και πριν την αποστολή της επιστροφής σας.

 

  1. Επιστροφή χρημάτων (για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα):

Για ποιες παραγγελίες ισχύει;

 

 Όλες τις παραγγελίες μέσω eshop, που πραγματοποιούνται από Ελλάδα, είτε είναι με Αντικαταβολή, είτε μέσω Πιστωτικής/Χρεωστικής κάρτας ή μέσω Paypal.

 για εξωτερικό, ισχύει μόνο σε παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή μέσω Paypal

 

 

Πως επιστρέφετε το προϊόν;

 

1.Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε στην αρχική συσκευασία & σημειώστε το κουτάκι που αναγράφει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και συμπληρώνοντας τα στοιχεία που αφορούν τον τραπεζικό λογαριασμό, ακριβώς όπως σας ζητούνται ( αν η παραγγελία έγινε με αντικαταβολή ) ή την σημείωση πως η αγορά έγινε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα ή μέσω Paypal.

 

2.Τοποθετείστε το έντυπο επιστροφής στην συσκευασία σας.

3.Επιστρέψτε το προϊόν πολύ καλά συσκευασμένο προς αποφυγή φθοράς κατά την μεταφορά του.

4.Τοποθετείτε εξωτερικά του πακέτου το αυτόλλητο Voucher επιστροφής και δίνετε το πακέτο σας στη μεταφορική που σας παρέδωσε το προιόν.

Η επιβάρυνση είναι 1,5€ για Ελλάδα & 3,5€ για Κύπρο, το οποίο ποσό θα κρατηθεί απο την επιστροφή χρημάτων που θα σας γίνει, δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Αν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική επιθυμείτε, τότε δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το voucher επιστροφής που περιλαμβάνεται και θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή που θα αποστείλετε το πακέτο.

 

Προσοχή: Αν παραληφθεί οποιαδήποτε από τις παραπάνω οδηγίες η επιστροφή δεν θα γίνει δεκτή από την εταιρία μας.

 

* Εάν ο λόγος της επιστροφής σας προέρχεται από λάθος της εταιρίας, η anelia.gr  δεσμεύεται να αναλάβει τα έξοδα αποστολής.

 

* Η δοκιμή των υποδημάτων θα πρέπει να γίνεται σε μαλακό τάπητα ή μαλακή επιφάνεια, διαφορετικά η anelia.gr  δεν αποδέχεται υποδήματα τα οποία φέρουν εκδορές ή όψη φθοράς.

 

* Για λόγους υγιεινής η anelia.gr  δεν δέχεται επιστροφές σε καλσόν, εσώρουχα και σκουλαρίκια.

 

* Τα μαγιό, διευκρινίζεται ότι για λόγους υγιεινής, θα πρέπει να δοκιμάζονται με το αυτοκόλλητο που φέρουν και να επιστρέφονται με αυτό. Μαγιό τα όποία επιστρέφονται χωρίς την αυτοκόλλητη ταινία δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά.

 

**Δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αλλαγή προτίμησης της αρχικής σας επιλογής όσον αφορά την “πίστωση/αλλαγή” του επιστρεφόμενου είδους εφόσον παρέλθει διάστημα 14 ημερών. Πέραν του παραπάνω διαστήματος δεν μπορεί να αλλαχθεί η αρχική επιλογή “πίστωσης/αλλαγής” σε “επιστροφή χρημάτων”.