Μεταφορικά 2,5€ - Αντικαταβολή 2€ - Δωρεάν αποστολή > 50 €

BLACK FRIDAY

έως - 60%
Home Νέα Συλλογή

  ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
  ME VIVA WALLET

  Δωρεάν Αποστολή

  *για αγορές άνω των 30€

  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

  10% έκπτωση

  *ισχύει για την πρώτη παραγγελία

  Απαντήσεις σε

  Συχνές Ερωτήσεις

  Ποιά είναι τα βήματα για μια ηλεκτονική παραγγελία;
  Τα βήματα για να παραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική παραγγελία είναι τα εξής: Αφού προσθέσετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε, πατάτε το κουμπί Ολοκλήρωση Παραγγελίας Έχετε το δικαίωμα να πραγματοποιήσετε παραγγελία ως επισκέπτης, να συνδεθείτε στο site της Anelia έχοντας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας ή να συνδεθείτε μέσω Facebook Αν κάνετε παραγγελία ως επισκέπτης, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής/χρέωσης, ενώ για τους συνδεδεμένους χρήστες τα στοιχεία αποστολής διατηρούνται από την προηγούμενη παραγγελία τους Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα λάβετε email με την περίληψη της παραγγελίας σας.
  Πώς προσθέτω ένα προϊόν στην παραγγελία μου;
  Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν. Θα πρέπει αναγκαστικά να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία εκ νέου και να σημειώστε στο πεδίο "Σχόλια" να γίνει ένωση με την προηγούμενη παραγγελία σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να συμπληρώσουμε εμείς το νέο προϊόν που επιθυμείτε. Μπορείτε να συμπληρώσετε προϊόντα στην παραγγελία σας εντός 1 ώρας από την πραγματοποίηση της. Η δυνατότητα ένωσης εξαρτάται από το στάδιο επεξεργασίας της παραγγελίας καθώς και του όγκου που πρέπει να εξυπηρετηθεί.
  Τα στοιχεία μου είναι ασφαλή;
  Ναι, πραγματοποιώντας αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή. Όλες οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται στο ασφαλές περιβάλλον της VIVA WALLET. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.
  Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων;
  Nαι, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.
  Εάν απουσιάζω κατά την παράδοση της παραγγελίας μου;
  Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με ΕΛΤΑ COYRIER. Εάν απουσιάζατε τότε η εταιρεία κούριερ θα κάνει δύο ακόμα προσπάθειες παράδοσης τις επόμενες μέρες. Στην περίπτωση που σε καμία από τις τρεις προσπάθειες δεν κατάφερε το εμπόρευμα να παραδοθεί στα χέρια σας τότε επιστρέφει στην εταιρία.
  icon instagram

  Our instargram