ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Τα βήματα για να παραγματοποιήσετε μια ηλεκτρονική παραγγελία είναι τα εξής:

Αφού προσθέσετε στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιθυμείτε, πατάτε το κουμπί Ολοκλήρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να πραγματοποιήσετε παραγγελία ως επισκέπτης, να συνδεθείτε στο site της anelia.gr έχοντας την δυνατότητα να παρακολουθείτε την προετοιμασία και αποστολή της παραγγελίας σας με το email ή με τον αριθμο του κινητού τηλεφώνου σας.

Αν κάνετε παραγγελία ως επισκέπτης, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία αποστολής/χρέωσης, ενώ για τους συνδεδεμένους χρήστες τα στοιχεία αποστολής διατηρούνται από την προηγούμενη παραγγελία τους

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής, αποδεχθείτε τους όρους χρήσης και ολοκληρώστε την παραγγελία σας.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση θα λάβετε email ή sms με την περίληψη της παραγγελίας σας.

 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ;

Εάν έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας δεν μπορείτε να προσθέσετε κάποιο άλλο προϊόν. Θα πρέπει αναγκαστικά να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία εκ νέου και να σημειώστε στο πεδίο "Σχόλια" να γίνει ένωση με την προηγούμενη παραγγελία σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά για να συμπληρώσουμε εμείς το νέο προιόν που επιθυμείτε. Μπορείτε να συμπληρώσετε προιόντα στην παραγγελία σας εντός 1 ώρας από την πραγματοποίηση της. Η δυνατότητα ένωσης εξαρτάται από το στάδιο επεξεργασίας της παραγγελίας καθώς και του όγκου που πρέπει να εξυπηρετηθεί.

 

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗ;

Ναι, πραγματοποιώντας αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ;

Nαι, υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Για να ενημερωθείτε για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε στην περίπτωση επιστροφής κάποιου προϊόντος παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ.

 

ΕΑΝ ΑΠΟΥΣΙΑΖΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΟΥ;

Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται με ΕΛΤΑ COYRIER. Εάν απουσιάζατε τότε η εταιρεία κούριερ θα κάνει δύο ακόμα προσπάθειες παράδοσης τις επόμενες μέρες. Στην περίπτωση που σε καμία από τις τρεις προσπάθειες δεν κατάφερε το εμπόρευμα να παραδοθεί στα χέρια σας τότε επιστρέφει στην εταιρία.

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ANELIA;

Μπορείτε να κάνετε εγγραφή στο newsletter της εταιρίας για να ενημερώνεστε για τα νέα, τις τάσεις της μόδας και προσφορές μας. Για την εγγραφή σας στο newsletter παρακαλούμε συμπληρώστε το email σας στο αντίστοιχο πεδίο στο κάτω μέρος της σελίδας.

 

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, καθυστέρηση, απορία, σχόλιο όσον αφορά το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να απευθυνθείτε μέσω mail στο infoanelia.gr@gmail.com ή μέσω τηλεφώνου στο +30 6906554740.

 

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ;

Για αποστολές στην Ελλάδα, μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά στο 6906554740. Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί καθημερινά 9:00 - 12:00. Οι τηλεφωνικές παραγγελίες εξοφλούνται μόνο με αντικαταβολή. Εξαιρούνται οι αργίες και τα Σαββατοκύριακα.