ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

 

Μέθοδοι πληρωμής

 

Διατίθενται οι παρακάτω τρόποι πληρωμής. Καλείστε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για κάθε μια αγορά, καθόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα συνδυαστικού τρόπου πληρωμής για την ίδια παραγγελία.

 1. Αντικαταβολή

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία. Όταν έρθει στο χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας για να σας παραδώσει τα προϊόντα σας, πληρώνετε σε μετρητά την αξία της παραγγελίας σας.

Το επιπλέον κόστος αυτού του τρόπου πληρωμής ανέρχεται στα 2 Ευρώ.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις για την εξόφληση ποσού άνω των 500 Ευρώ δε δύναται να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο της αντικαταβολής, καθόσον δεν επιτρέπεται η πληρωμή σε μετρητά, οπότε και θα πρέπει να επιλέξετε ένα άλλο μέσο πληρωμής.

Αυτός ο τρόπος πληρωμής δεν ισχύει για αποστολές στην Κύπρο και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Μπορείτε να αποφύγετε τα έξοδα αντικαταβολής, κάνοντας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας ή να πραγματοποιήσετε πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας:

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Παρακαλούμε να αναγράψετε τον αριθμό της παραγγελίας σας, καθώς και το όνομα/επίθετο σας στην αιτιολογία κατάθεσης. Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση του ποσού στο λογαριασμό μας. H παραγγελία σας θα μείνει ενεργή για 48 ώρες. Έπειτα από αυτό το διάστημα η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Για Ελλάδα:

Γέργου Άννα   
IBAN :
GR0701722520005252100631196
Τράπεζα Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς
 Για Γερμανία:
Gergou Anna
IBAN:
DE27100110012624883154
N26 Bank
N26 Bank | Anelia Fashion Shop
 
 

3. Πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω Viva Wallet

Viva Wallet

Mπορείτε για τις συναλλαγές σας να χρησιμοποιείτε τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (RSA Encryption). Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Το anelia.gr δεν επεξεργάζεται τα στοιχεία της κάρτας σας καθώς η ολοκλήρωση της παραγγελίας, ήτοι η αποπληρωμή των Προϊόντων που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, πραγματοποιείται στο τραπεζικό περιβάλλον της VivaWallet. Στη (secure) τραπεζική φόρμα συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της, CCV). Δεν αποθηκεύεται ο αριθμός της κάρτας σας, επομένως για κάθε αγορά στο κατάστημά μας που επιθυμείτε να εξοφλήσετε μέσω πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να δηλώνετε εκ νέου τα στοιχεία της κάρτας σας.  Η επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων διέπεται από την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και την Πολιτική Cookies του anelia.gr.  

Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο
Ιανουάριος, Φεβρουάριος, Μάρτιος, Απρίλιος, Μάιος, Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος, Δεκέμβριος
Δεν υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα προϊόντα. Υπάρχουν μόνο [max] .
Καλάθι αγορών
Δωρεάν αποστολή για όλες τις παραγγελίες άνω των [money]
Σχεδόν εκεί, πρόσθεσε [money] ακόμα για πάρεις ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
Συγχαρητήρια! Έχεις δωρεάν μεταφορικά!

Το καλάθι σου είναι άδειο.

Επιστροφή στο Κατάστημα

Προσθήκη σημείωσης στην παραγγελία Επεξεργασία σημείωσης παραγγελίας
Εκτίμηση κόστους αποστολής
Πρόσθεσε ένα Κωδικό Έκπτωσης

Εκτίμηση κόστους αποστολής

Πρόσθεσε ένα Κωδικό Έκπτωσης

Ο κωδικός έκπτωσης θα λειτουργήσει κατά την ολοκλήρωσης της αγοράς