Συνεργασία του anelia.gr με το VivaWallet.gr

In Θέλω να μάθω για . . . 0 σχόλια
Συνεργασία του anelia.gr με το VivaWallet.gr | Anelia Fashion Shop - anelia.gr
Εδώ στο anelia.gr είμαστε πολύ χαρούμενοι που σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με την VivaWallet.gr για την ασφαλή επεξεργασία των πληρωμών σας, μέσω πιστωτικής και χρεωστικής κάρτας, τόσο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και στα γραφεία μας και στην αποθήκη, Τζαβέλα 13 στα Γιαννιτσά, μέσω διασύνδεσης με την υπηρεσία Viva Payments.
Μέσω του VIVA Payments μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους χρεωστική και πιστωτική κάρτα, χωρίς την ανάγκη δημιουργίας επιπλέον λογαριασμών και με άμεσες πληρωμές, μέσω ενός απλού redirect, στο 100% ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον της VIVA Payments.
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη VIVA Payments ως τρόπο πληρωμής, επωφελείστε διπλά και από τα πολύ χαμηλά κόστη/προμήθειες της υπηρεσίας, αλλά και από την άμεση και ακόμα πιο γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας.
Η Viva Payments είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών αδειοδοτημένο από την Τράπεζα της Ελλάδος. Οι ίδιες βασικές αρχές εμπιστευτικότητας κι απορρήτου που διέπουν την τραπεζική ισχύουν αντίστοιχα και για τη Viva Payments. Η Viva Services έχει λάβει πιστοποίηση PCI Data Security Standard (PCI DSS), και εφαρμόζει την προβλεπόμενη πολιτική ασφάλειας η οποία αξιολογείται με συνεχείς ελέγχους από πιστοποιημένο ελεγκτή. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης EV SSL-128bit. Το σύστημα έχει υλοποιηθεί σε συνεργασία με την εταιρία Thawte, η οποία ειδικεύεται σε θέματα ασφαλείας συναλλαγών. Η πρόσβαση στα συστήματα της Viva Payments ελέγχεται από τελευταίας τεχνολογίας firewalls και συστήματα εντοπισμού κακόβουλων επιθέσεων (Intrusion Detection και Denial of Service Protection Systems).

RELATED ARTICLES

Άφησε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

Λάβε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους