Click Away στο Anelia Fashion Shop

In Θέλω να μάθω για . . . 0 σχόλια
Click Away στο Anelia Fashion Shop | Anelia Fashion Shop - anelia.gr

Μετά από πολύ καιρό τα κλειστά καταστήματα ανοίγουνε πάλι και μαζί τους και εμείς εδώ στο Anelia Fashion Shop . Από την Δευτέρα λοιπόν, 12 Δεκεμβρίου, σας προσφέρουμε ακόμα έναν καινούργιο τρόπο να παραλάβετε ενδύματα, εσώρουχα και αξεσουάρ απευθείας από την κεντρική μας αποθήκη  στα Γιαννιτσά, Τζαβέλα 13, με την μέθοδο click away.

Click Away - anelia.gr
Click Away - anelia.gr
Click Away - anelia.gr

 

Αναλυτικά η διαδικασία όπως ανακοινώθηκε από την κυβέρνηση:

  • Οι αγορές θα γίνονται μόνο μέσω προαγοράς είτε τηλεφωνικά είτε ηλεκτρονικά - δηλαδή όταν κάνετε την άσκηση σας, τις πρωινές σας εξωτερικές δουλειές κ.λ.π. , πάρτε μας τηλέφωνο στο 690 655 4740 και εμείς θα το κρατήσουμε για εσάς! Φυσικά, μπορείτε να δείτε τα περισσότερα προϊόντα μας και εδώ στο Ε-SHOP μας, αλλά και στην σελίδα μας στο Facebook, να παραγγείλετε και να επιλέξετε αν θέλετε να σας το στείλουμε ή περάσετε να το παραλάβετε από την αποθήκη μας.
  • Εφόσον θέλετε να παραλάβετε από την αποθήκη μας, θα καταχωρίσουμε την παραγγελία σας και θα σας αποστείλουμε είτε μήνυμα, είτε email που θα φέρει τα εξής στοιχεία: Επωνυμία, Διεύθυνση, ΑΦΜ, Χρονικό διάστημα παραλαβής, δηλαδή : 
anelia.gr
Τζαβέλα 13
ΑΦΜ 121761235
Ωρα παραλαβής 10:30
    • Δεν θα επιτρέπεται η ανταλλαγή χρημάτων και οι πληρωμές θα γίνονται είτε ηλεκτρονικά, μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών με POS - οπότε θα μπορείτε να προπληρώνετε μέσω του Ε-SHOP μας το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε είτε να πληρώνετε με κάρτα στο κατάστημά μας. 
    • Η παραλαβή θα γίνεται αποκλειστικά στον εξωτερικό χώρο του καταστήματος και μετά από ραντεβού και από ένα και μόνο άτομο - σας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο πιο σύντομη γίνετε την αναμονή σας έξω από το Anelia Fashion Shop στην Τζαβέλα 13 στα Γιαννιτσά.
    • Ισχύει ο κανόνας της απόστασης 2 μέτρων μεταξύ των πελατών, ενώ έξω από το κατάστημα μπορούν να βρίσκονται έως 9 άτομα παρόντα.
    • Για να μεταβείτε στο κατάστημα μας για να παραλάβετε τα προϊόντα που θέλετε με click away, θα πρέπει να στείλετε μήνυμα με τον αριθμό 2 στο 13033.

    Σας καλωσορίζουμε λοιπόν σε αυτή την νέα σελίδα με τα μισάνοιχτα μαγαζιά και για να πάρετε ιδέες ρίξτε μια ματιά στις μπλούζες μας, τα παντελόνια μας,  τα φορέματα μας και τις πουκαμίσες μας !

     Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία θέλετε, τηλεφωνήστε μας στο ή 690 655 4740 ή στείλτε μας μύνημα μέσω Messenger

    RELATED ARTICLES

    Άφησε ένα σχόλιο

    Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

    Λάβε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους