Νύχια - χειμώνας 2020: Οι 10 ομορφότερες ιδέες και σχέδια για το επόμενο μανικιούρ σου

In Θέλω να μάθω για . . . 0 σχόλια
Νύχια - χειμώνας 2020: Οι 10 ομορφότερες ιδέες και σχέδια για το επόμενο μανικιούρ σου | Anelia Fashion Shop - anelia.gr

Χωρίς πλάκα, αυτά τα σχέδια πρόκειται να είναι ΠΑΝΤΟΥ.

Δεν ξέρω για σένα, αλλά ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα όταν αλλάζει η εποχή είναι η ευκαιρία να αλλάξω την εμφάνιση των νυχιών μου. Πως λοιπόν θα ταιριάξω το μανικιούρ μου με το αγαπημένο μου χειμερινό παλτό;

Για να  ενημερωθώ στο έπακρο για τα νύχια του φετινού χειμώνα, έκανα πολύ σοβαρή μελέτη και πρόβλεψα τις φετινές τάσεις (δηλαδή: ώρες και ώρες Instagram) και ανακαλύψα τα χρώματα, τα μοτίβα και τα σχέδια νυχιών που θα είναι εξαιρετικά δημοφιλή τους προσεχείς μήνες. Παρακάτω λοιπόν, οι νούμερο ένα τάσεις και ιδέες νυχιών για τον φετινό χειμώνα, που θα θελήσεις να κάνεις ΑΜΕΣΩΣ !!!

 1.

Διπλό γαλλικό μανικιούρ

Αυτό το κομψό, διπλό γαλλικό μανικιούρ είναι η τέλεια εμφάνιση νυχιών για αυτό τον χειμώνα. Θα χρειαστείς δύο ουδέτερες αποχρώσεις βερνικιών νυχιών (μία που είναι λίγο πιο λευκή και μία που είναι λίγο πιο σκούρη) και κολλητική ταινία για να δημιουργήσεις αυτήν την εμφάνιση στο σπίτι.

 2.

Νύχια .. Μουστάρδα!

Το πικάντικο κίτρινο της μουστάρδας είναι βασικά το νέο must για το χειμώνα 2020 (νομίζω ότι όλες μας θα το φορέσουμε). Δοκιμάσε το στα νύχια σου, άρπαξε παλτό σου και είσαι έτοιμη για βόλτα.

3.

Ο μίσος κύκλος

 

Αυτό το ημικύκλιο μανικιούρ είναι εξαιρετικά χαριτωμένο για το χειμώνα και εκπληκτικά εύκολο στο να το φτιάξεις μόνη σου. Χρησιμοποιήσε δύο συμπληρωματικά χρώματα  (μου αρέσει αυτός ο κόκκινος και καφέ συνδυασμός) για να δημιουργήσεις το σχέδιο μισού κύκλου στην αριστερή πλευρά του νυχιού σου και στη συνέχεια σφραγίσε τα πάντα με ένα κορυφαίο γυαλιστικό.

4.

Διάτρητες άκρες

 

Δεν προτείνω να τρυπήσεις τα άκρα των φυσικών σου νυχιών, αλλά μπορείς να τρυπήσεις τις άκρες κολλητών νυχιών, αν σου αρέσει αυτή η τάση των νυχιών του φετινού χειμώνα. Πάρε ένα σετ με ψεύτικα νύχια και χρησιμοποιήσε μια βελόνα για να κάνεις μια τρύπα, προσθέσε μερικά χαριτωμένα μικρά ασημένια κρικάκια και στη συνέχεια κολλήσε τα στα φυσικά νύχια σου όπως συνήθως.

5.

Λεοπαρδαλέ νύχια

 

Leopard print: μια ακόμα τάση για τον φετινό χειμώνα φιλενάδες. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να πάρεις ένα σετ αυτοκόλλητων νυχιών, αλλά μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την άκρη μιας οδοντογλυφίδας και γυαλιστικό νυχιών και να χαράξεις ελεύθερα τα σημεία.

6.

Εξαιρετικά λεπτομερή νύχια

 

Μου αρέσει πολύ η λεπτομέρεια στα νύχια . Απλώς βάψε τα νύχια σου με ουδέτερη βάση και, στη συνέχεια, δημιουργήσε διαφορετικά σχέδια σε διάφορα χρώματα σε κάθε δάχτυλο - είτε ελεύθερα με μια λεπτή βούρτσα ρίγας ή, εάν " δεν είσαι η καλύτερη ζωγράφος, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικροσκοπικά αυτοκόλλητα νυχιών.

7.

Ασημένιο γαλλικό μανικιούρ

 

Αναβάθμισε το απλό γαλλικό μανικιούρ με αυτήν τη μοντέρνα έκδοση για το φετινό χειμώνα. Προετοίμασε και διαμορφώσε τα νύχια σου ως συνήθως και στη συνέχεια, χρησιμοποιήσε ασημένιο βερνίκι νυχιών για να δημιουργήσεις την άκρη.  Αυτό το γαλλικό μανικιούρ φαίνεται στην πραγματικότητα πιο εντυπωσιακό, όταν η άκρη του νυχιού είναι τετραγωνισμένη.

8.

 Μανικιούρ με λογότυπο

 

Η τάση μανικιούρ με λογότυπα, που κυριάρχησε παντού αυτό το καλοκαίρι, θα συνεχίσει απ'ότι φαίνεται και το χειμώνα. Δοκίμασε κάτι απλό και σχεδιάσε δύο αλληλοσυνδεόμενα C (χρησιμοποιώντας μαύρο βερνίκι νυχιών και ένα λεπτό πινέλο) για να δημιουργήσεις ένα μίνι λογότυπο Chanel στα νύχια σου.

9.

Απόλυτα ουδέτερο μανικιούρ

 

Ένα καθαρό, ουδέτερο μανικιούρ είναι πάντα μοντέρνο - ανεξάρτητα από την εποχή ή το έτος. Είναι καθαρό, απλό και θα φαίνεται όμορφο με οποιοδήποτε χρώμα ρούχου κι αν φοράς. 

10.

Μανικιούρ σε μεταλλικούς γήινους τόνους

Όχι μόνο αυτό το μανικιούρ με μεταλλικό γήινο τόνο εξαιρετικά όμορφο, αλλά είναι σούπερ-τάση για το φετινό χειμώνα. Θα χρειαστείς πέντε διαφορετικά χρώματα βερνικιού νυχιών (ασημί, χάλκινο, χρυσό, ροζ χρυσό και λευκό, για να είμαστε ακριβείς) και ένα τζελ για να δημιουργήσεις αυτήν την εμφάνιση.

RELATED ARTICLES

Άφησε ένα σχόλιο

Η διεύθυνση email σου δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία είναι επισημασμένα *

Λάβε υπόψη ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευσή τους